Staż Kierunek ORLEN

Kandydaci, czyli studenci ostatnich lat studiów i absolwenci, mogą aplikować do programu Kierunek ORLEN do 25 kwietnia 2022 w odpowiedzi na ogłoszenia stażowe opublikowane m.in. na stronie www.orlen.pl/pl/kariera. Zapraszamy do przekazania informacji osobom zainteresowanym.

Płatne, 6 miesięczne staże rozpoczną się od lipca br. Do wyboru jest 49 miejsc stażowych na terenie całej Polski w różnych zawodach w jednej z 10 spółek: PKN ORLEN, Anwil, ORLEN CUK, ORLEN Eko, ORLEN Laboratorium, ORLEN Paliwa, ORLEN Południe, ORLEN Serwis, Energa OZE, Energa Logistyka.

Kierunek ORLEN to flagowy program stażowy Grupy Kapitałowej. Celem programu jest przygotowanie stażysty do pracy zgodnie z zawodem. W komunikacji programu stażowego, materiałach marketingowych oraz wydarzeniach towarzyszących rekrutacji pojawiają się wizerunki oraz opinie i wystąpienia Ambasadorów marki pracodawcy, pracowników oraz stażystów programu „Kierunek ORLEN”.