INFORMUJEMY, IŻ NIE WYRAŻAMY ZGODY NA WYKORZYSTYWANIE FRAGMENTÓW LUB CAŁOŚCI NASZYCH INFORMACJI
PRZEZ PODMIOTY ZEWNĘTRZNE BEZ ZGODY I AUTORYZACJI WŁADZ ZWIĄZKU

Wyróżnienie dla Zakładowego Społecznego Inspektora Pracy PKN ORLEN S.A.

26 listopada na Zamku Królewskim w Warszawie odbyła się uroczysta gala, podczas której wyróżniono laureatów konkursu na „Najaktywniejszego Społecznego Inspektora Pracy 2019 roku” organizowanego przez Państwową Inspekcję Pracy.

W uroczystości wzięli udział przedstawiciele prezydenta, parlamentu, rządu, organów nadzoru i kontroli warunków pracy, środowisk naukowych, stowarzyszeń działających w ochronie pracy, związków zawodowych i organizacji pracodawców.

Nagrodę Głównego Inspektora Pracy w konkursie „Najaktywniejszy Społeczny Inspektor Pracy” otrzymali: Jerzy Brąglewicz – pełni funkcję Zakładowego Społecznego Inspektora Pracy w PGE Energia Ciepła – Oddział Elektrociepłownia w Gorzowie Wielkopolskim, Bronisław Szczeciński pełniący funkcję Zakładowego Społecznego Inspektora Pracy w PKP PLK S.A. ‑ Zakład Linii Kolejowych w Sosnowcu oraz Andrzej Jan Kozłowski Zakładowy Społeczny Inspektor Pracy w firmie ESSITY Operations Poland Sp. z o.o.

Nasz kolega Zakładowy Społeczny Inspektor Pracy PKN ORLEN S.A. Paweł Zdrojewski otrzymał wyróżnienie „za zaangażowanie i wkład w działania zakładu pracy na rzecz poprawy stanu bhp oraz ochrony uprawnień pracowniczych”

Serdecznie gratulujemy i życzymy dalszych tak wspaniałych sukcesów.

solidarnosc_spch

komisja_krajowa