Dzień Kobiet

8 marca to dzień wyjątkowy 🙂

W polskiej tradycji zapisał się dzięki goździkom i nylonowym rajstopom. Te dwa atrybuty przez wiele lat kojarzone były ze świętem kobiet, z Dniem Kobiet. I chociaż od tego czasu wiele się zmieniło, to wciąż chętnie celebrujemy 8 marca, wręczając podarunki ukochanym kobietom w każdym wieku, zarówno tym, które są nam szczególnie bliskie, jak żona, dziewczyna, mama, babcia czy siostra, jak i tym, z którymi wcale nie jesteśmy mocno zżyci, jak koleżanka z pracy, pani sprzątaczka czy ekspedientka ze sklepu, w którym codziennie robimy zakupy. W życzeniach na Dzień Kobiet nie chodzi bowiem o wyrażanie romantycznych uczuć, a o dostrzeżenie szczególnej roli jaką wszystkie kobiety bez wyjątku odgrywają w naszym społeczeństwie.

Czego więc życzyć Naszym Paniom?

Wszystkiego dobrego, zdrowia, miłości, przyjaźni, spełnienia marzeń!

Samych promocji i wyprzedaży w sklepach, dużo słońca i zdrowej opalenizny, samoczyszczących się naczyń i samosprzątających się domów 🙂

Uśmiechu na twarzy i mnóstwa kwiatów, które choć częściowo oddadzą, jak piękne, zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz jesteście 🙂